Livrare rapidă!
Ridicare din magazin.
RO
RU
Loghează-te
Coşul este gol

Află mai multe despre echipa noastră | Gloss Moldova

Bună! Suntem echipa Gloss, activăm în domeniul frumuseții și îngrijirii părului din 2011!
Timp de 10 ani, am testat mii de produse profesionale și am ales pentru clienții noștri doar cele mai calititative și eficiente cosmetice și tratamente, de la brand-uri consacrate, utilizate de hair-styliști de top din întreaga lume.
Ne găsești în fiecare zi (între 10:00-22:00) în salonul Gloss Beauty Studio din incinta centrului comercial Shopping Malldova (m. Chișinău, str. Arborilor 21, nivel minus-1).
Suntem specializați atât în servicii de înfrumusețare (tunsori, aranjări, vopsire de orice dificultate, modelarea sprâncenilor, manichiura, pediuchiură, epilare ș.a.), cât și în consultarea individuală pentru selectarea unei întrețineri profesionale corecte a părului la domiciliu.

Cu ajutorul acestei platforme de vânzări on-line, îți oferim o experiență completă de shopping, similară cu vizita în salon, doar că în siguranță deplină ținând cont de situația pandemică actuală. Totodată, suntem mai aproape și mai accesibili pentru toți locuitorii Moldovei.

Serviciul de livrare este disponibil în toate localitățile din țară!

Multumim că ai intrat pe la noi! Pentru orice întrebari și sugestii, ne poți contacta la numărul +373 69900036 sau pe emailul info@gloss.md.

about-us

Livrare în toată Moldova maxim

48 ORE

Produse de calitate superioară

Profi 100%